Transportschade


Gevaarlijke goederen: wat gebeurt er wanneer je de verkeerde verpakking gebruikt?

Gepubliceerd op 9 januari 2018 Uwe Rottenberg   Topics: transportschade, gevaarlijke goederen, gevaarlijke stoffen transport, verpakkingsleverancier, veilig transport, verpakkingsmateriaal, gevaarlijke stoffen, gevaarlijke stoffen vervoer

Wanneer je gevaarlijke goederen produceert en vervoert, dan is vlot en veilig transport dat voldoet aan de voorschriften van essentieel belang. Om dit proces vlot te laten verlopen, is het selecteren van het juiste verpakkingsmateriaal cruciaal. In dit artikel leg ik uit wat er kan gebeuren wanneer je de verkeerde verpakking gebruikt voor transport en hoe je verpakkingsleverancier je kan helpen dit soort problemen te voorkomen. Lees verder voor meer informatie.

Lees meer

Reduceer transportschade en transportkosten met kantelindicatoren

Gepubliceerd op 8 augustus 2017 Paul van den Bunt   Topics: transportschade, tilt indicators, transportkosten, kantelindicatoren

We zijn allemaal wel bekend met de hardhandigheid tijdens het in- en uitladen van bagage of goederen op een vliegveld. Ook de onvoorzichtige handelingen van koeriers en transporteurs zijn ons helaas niet vreemd. Zeker als je gevoelige producten vervoert, is een ruwe manier van in- en uitladen en vervoeren niet wenselijk.

Niemand zit te wachten op schade en al helemaal niet op de bijbehorende administratie en kosten. Gelukkig zijn er middelen om schade en onwenselijke bijkomstigheden drastisch terug te brengen. Eén van die middelen is een schade indicator. Ik beschrijf deze in dit blog, dus lees vooral verder!

Lees meer